het is geweldig! - Reisverslag uit Puerto Madryn, Argentinië van Mariette - WaarBenJij.nu het is geweldig! - Reisverslag uit Puerto Madryn, Argentinië van Mariette - WaarBenJij.nu

het is geweldig!

Door: MarietteJanssen

Blijf op de hoogte en volg Mariette

19 Februari 2012 | Argentinië, Puerto Madryn

Lieve Familie en vrienden

Hier dan het eerste verslag vanuit Argentine,de vlucht ging prima al was het wel lang 14 uur maar mij hoor je niet klagen,het is heel warm in Buenos Aires de volgende dag zijn we een stads wandeling gaan maken en naar het Plaza de Mayo geweest waar nog elke week de dwaze moeders met borden van hun verdwenen kinderen lopen.

dag twee ben ik met een stel wezen fietsen met een gids naar de noord kand van Buenos Aires en zijn ook naar de begraafplaats geweest van Evita Perron heel indrukwekkend ¨s avonds naar een tango avond eerst een uur les en daarna een diner en show prachtig.
Zitten nu in Puerto Madryn een mooi klein stadje aan zee en zijn een hele dag op toer geweest naar Peninsula Valdes een prachtig natuurgebied morgen nog en gaan om 5 00 uur vliegen naar het zuiden naar Patagonie jullie zien het gaat prima
heb een leuke kamergenoot die al vijf weken onderweg is en nu met ons meegaat we kunnen het heel goed vinden samen
liefs voor allemaal
Mariette

• 20 Februari 2012 - 08:51

Truus En Cor:

Wat een belevenis voor een meisje uit Ede.Wij hopen dat deze reis veel plezier en een leuke vakantietijd brengt.Als er een is die dat verdient ben jij het wel.Hoe gaat het met je Spaans ? Liefs van ons beiden

• 20 Februari 2012 - 09:06

Ineke:

Ola Mariette,
    Goed om te lezen dat je het naar je zin hebt.
    Ik kijk uit naar je verhalen en foto's.

• 20 Februari 2012 - 10:19

Magda En Theo:

Heel fijn om te lezen dat je het getroffen hebt met je kamergenoot. Ook dat je zo geniet van al het moois dat je al gezien hebt en nog gaat zien. Ik wilde je toch even laten weten dat Els van Koos gisteren overleden is. Heel triest maar voor haar het beste. Liefs en dikke kus van Magda en Theo.

• 20 Februari 2012 - 10:27

Gerda En Rob:

Wat fijn dat het zo goed gaat en dat je een leuke kamergenote hebt.Wat zul je veel moois gaan ziens .geniet maar lekker je verdient het kus van ons.

• 20 Februari 2012 - 10:58

Moeder Ter Steege:

Wat,n leuke berichten !! Dat is puur genieten. Je weet het, van harte gegund en veel plezier. Hier alles o k. groetjes Mamma

• 20 Februari 2012 - 11:24

Suzanne & Patrick:

Hoi Mariet,
    Wat een leuke berichten en foto's. Fijn dat alles goed met je gaat. Geniet van alle mooie dingen onderweg.
    Dikke kus van ons allemaal.

• 20 Februari 2012 - 11:45

Ben En Diny:

leuk om allemaal te lezen dat het goed gaat geniet er volop van
    liefs van ons

• 20 Februari 2012 - 16:15

Fabian Simone Kids:

Fijn om te lezen dat je het naar je zin hebt en dat alles goed gaat. Wij hebben het in Oostenrijk prima naar onze zin. Zelfs Meike zit op skiles en komt al heel goed naar beneden op haar skietjes. Ook Emma en Joris doen het super!!! Er ligt heeeeel veel sneeuw en de skicondities zijn heel goed hier. Wij zorgen dat we niet onder een lawine komen en we hopen dat het bij jou ook allemaal goed blijft gaan. Dikke kus en nog heel veel plezier. Ons

• 20 Februari 2012 - 16:21

Ingrid Ter Steege:

Het lukt ook met de foto's!! goed hoor!
    maak er fijne weken van!!
    dikke kus van ons allemaal!

• 20 Februari 2012 - 17:24

Monique:

Dat zijn toch fantastische belevenissen . Geniet er maar van !! Kus Monique

• 20 Februari 2012 - 18:08

Susan En John:

Ha zussie,

Klinkt goed! Ons uitstapje kwam niet verder dan Belgié. Vandaag in belgenland een mooie oude stationcar (mercedes) gekocht. Kan moeders ook weer mee!
    groetjes en liefs,
    Susan

• 20 Februari 2012 - 18:45

De Kuifjes:

Hoi lieve Mam,

Fijn om te horen dat het goed gaat en dat je het naar je zin hebt. Je bent pas een paar dagen weg en je hebt al heel wat beleefd leuk hoor. Geniet van de mooie natuur in patagonie. Hier alles goed Niek loopt heel wat af.

Kus Van de Kuifjes.

• 20 Februari 2012 - 20:04

Rietje:

Heerlijk om te horen [en zien] dat het zo naar je zin is !! Geniet er van !! Liefs van ons.

• 21 Februari 2012 - 01:29

Marie-José:

Lieve Mariëtte, wist het wel dat je het ongelofelijk naar je zin hebt. Geen halfvol, maar bijna helemaal vol glas. Wat fijn dat je een prettige kamergenoot hebt (tuurlijk, jij kunt alles verdragen, snurkers, hardop dromers). We leven mee, genieten mee en bewonderen je. Heel veel liefs en nog heel veel fantastische ervaringen.
    Rob en Marie-José

• 21 Februari 2012 - 13:00

Ineke Plukker:

wat heb je in die korte tijd al veel prachtige dingen gezien en gedaan, en wat fijn dat je het getroffen hebt met je kamergenoot. Zij ook trouwens!!!!! lieve groeten van brekebeentje