geen boottocht
Door: MarietteJanssen
Blijf op de hoogte en volg Mariette
22 Februari 2012 | Argentinië, Ushuaia
stancia rio verde waar we een heelkijke lamsbarbeque krijgen.
hoop dat er de volgende keer foto;s bij zijn.
liefs voor allemaal
mariette
hoop dat er de volgende keer foto;s bij zijn.
liefs voor allemaal
mariette
22 Februari 2012 - 21:34
Mamma:
Waarom geen boottocht ?? Je schrijft geen verklaring. dat zou toch gebeuren inplaats van die gletjers,of vergis ik me. liefs en tot volgend bericht. -
22 Februari 2012 - 22:59
Gerda:
he meis wat jammer waarom ging de boottocht niet door? -
22 Februari 2012 - 23:04
Ben En Diny:
waarom ging de boottocht niet door jammer -
22 Februari 2012 - 23:27
Marie-José:
Lieve Mariëtte, kijk eerlijk gezegd ook naar de 'ben terug over 23 dagen'. Ben ook (meer) benieuwd naar 'persoonlijke' ervaringen, over de groep medereizigers b.v.
Je kent me, ben niet zo ongelofelijk geïnteresseerd in reisverslagen, maar wel in hoe het jou vergaat en wat je meemaakt in alle opzichten (dus ook mooie en spannende ontmoetingen en oké nu en dan wat lyrische beschrijvingen van bijzondere plekken op onze aardbol. Pas goed op jezelf en blijf je verwonderen en genieten,
liefs -
23 Februari 2012 - 07:57
Ingrid Ter Steege:
sluit me aan bij Marie-Jose!!! ben zoooo nieuwschierig naar de mensen die met je reizen! zijn er leuke mannen bij? :-) -
23 Februari 2012 - 09:29
Carma:
het lijkt alsof er een stukje van je verslag is weggevallen,maar dat horen we natuurlijk nog wel.
In tegenstelling tot marie-josé en ingrid ben ik wel enorm geïnteresserd in je reisverslag de reis op zich lijkt mij geweldig en dat er dan toevallig ook nog leuke mensen meegaan is mooi meegenomen. Maar leuke mensen hoef je niet persé in Amerika op te zoeken er zijn er hier genoeg(ha,ha). Zie je volgende berichtje met veel enthousiasme weer tegemoet. Liefs Carma. -
23 Februari 2012 - 11:54
Marloes:
het lijkt idd of er een stukje van je berichtje niet geplaatst is....maar dat is niet erg, komt wel weer.
en heb je het naar je zin???...ja....dan is het goed!
liefs en ik mis je
xxx